Snel navigeren

Heeft u een vraag of opmerking? Deze kunt u stellen via het contactformulier of via onze mail.

Naar de contactpagina

Hoi, ik zal mij eerst even voorstellen.

Mijn naam is Dorien Datema. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een dochter en een zoon.

Sinds 1 december 2008 werk ik op de boerderij, en ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Voordat ik op de boerderij aan het werk kwam, was ik als kraamverzorgster werkzaam bij kraamzorg het Groene Kruis. Hier heb ik met veel plezier 8 jaar gewerkt.

Na mijn opleiding SPW was mijn eerste keus dan ook werken op een kdv, helaas was hier toen geen vast werk in te krijgen, dus na een half jaar tijdelijk op een kdv te hebben gewerkt heb ik nog de opleiding verzorging gedaan, en ben toen direct als kraamverzorgster aan de slag gegaan.

Toch vond ik het werken in de kraamzorg, met zelf een jong gezinnetje, moeilijk te combineren, 8 dagen en weekenden werken, s’nachts op wacht,enz. Omdat ik toch graag met kinderen wilde blijven werken, ben ik weer op mijn eerste keus gevallen, werken op een kdv. De zorg voor kinderen, kinderen zien ontwikkelen, lekker knuffelen, en af en toe even gek doen!

Op de maandag en de dinsdag op de babygroep en op de woensdag op de peutergroep, dit vind ik zelf een hele leuke afwisselende combinatie! Tot ziens op de boerderij!!

Groetjes Dorien

Terug naar teamoverzicht